glazen-pui

COMFORTABEL WONEN BEGINT VANDAAG

Dakkapellen, kozijnen, chalets, serres en overkappingen

Katwijkerlaan 65E | 2641 PD  Pijnacker

Telefoon: 015 - 3617728 | E-mail: info@hcbouwen.nl

Gastenboek

Heeft u ervaring met HC Bouwen en wilt u deze delen met anderen? Dan zouden wij het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf hier uw ervaring

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Paul Sloof uit Capelle aan den IJssel schreef op 15 december 2019 om 12:11:
HC Bouwen heeft in de herfst 2019 bij ons een dakkapel geplaatst en wij zijn tevreden met de de kwaliteit van de kapel, de plaatsing, en de service die wij hebben mogen ontvangen. De levering was vertraagd, maar het was het wachten waard. Een korte discussie over welke werkzaamheden precies geoffreerd waren, werden snel en in alle eerlijkheid opgelost. Een aanrader.
erik kramer uit leiderdorp schreef op 4 oktober 2019 om 15:53:
vooraf goed en duidelijk overleg kunnen hebben met Hans. Hans is iemand die met de klant meedenkt, ook voor de planning en waar de wensen m precies in zitten. Contact is prettig en deskundig. op de dag van het plaatsen van het dakkapel was zijn team vakkundig en prettig in de communicatie en waren meedenkend en bereid extra werkzaamheden te doen om het verloop te bevorderen. ik zal andere mensen die dakkapel wensen e.d. dit bedrijf zeker adviseren!
Myrthe uit Leiden schreef op 10 september 2019 om 03:18:
Na een aantal bezoeken van verschillende aannemers, hadden wij het beste gevoel bij Hans en zijn team. Hans kwam snel bij ons kijken en besprak met ons de mogelijkheden. Al vrij snel gingen wij in zee met de offerte welke Hans had opgemaakt. Onze dakkapel werd iets verlaat geleverd, waar Hans niets aan kon doen. Hans is namelijk ook afhankelijk van een aantal partijen. Op het moment dat de dakkapel af was, was alles keurig geregeld incl de afwerking. Hans en zijn team zijn vriendelijke lui waar je prima zaken mee kan doen. Mocht er wat zijn, staan Hans en zijn team voor je klaar. Wij zijn een zeer tevreden klant. Daarom raden wij HC Bouwen ook zeker aan.
Alex uit Aalsmeer schreef op 9 april 2019 om 10:22:
Hans en zijn team hebben mooi werk afgeleverd. De dakkapellen werden snel geplaatst en netjes afgewerkt. Er wordt goed geluisterd naar de klant en zonodig aanpassingen verricht. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Bedankt mannen
Wibo uit Nieuwerkerk a/d IJssel schreef op 4 maart 2019 om 13:14:
voordat de bouw begon goed advies van Hans gekregen. Ook dacht hij mee over het realiseren van de zolderverdieping. (gratis super advies) Het plaatsen van het dakkapel ging prima. Al het afval werd netjes direct afgevoerd in een door HC-bouw geregelde container. Het dakkapel is precies zoals wij hem hadden voorgesteld. Netjes gewerkt door de mannen van HC-bouw. Wij zijn zeer tevreden en zouden HC-bouw zeker aanbevelen! Zelf een jaar na levering miste wij een hoekje van het dakkapel dat op een of andere wijze had losgelaten. Binnen enkele dagen heeft HC-bouw het netjes en kosteloos gerepareerd. nogmaals dank!
Ewout uit Delft schreef op 17 januari 2019 om 11:59:
Ons huis is qua ligging lastig te bereiken met een hijskraan vanwege de vele bomen en veel dakkapel leveranciers stuurdne daarom niet eens een offerte. Hans was de eerste die het wel aandurfde en dat tekent hem en het bedrijf: no-nonsense en flexibel. Na lang zoeken hebben wij nu een 1e klas kunststof dakkapel, waar we erg tevreden over zijn. Overleg en verdere communicatie met Hans was erg prettig. Dit bedrijf is een aanrader!
Martin en Joyce uit Zoetermeer schreef op 15 januari 2019 om 15:56:
Gisteren is onze dakkapel geplaatst. We zijn bijzonder blij met het resultaat! Na onze offerte aanvraag bij verschillende bedrijven was HC Bouwen de eerste die reageerde. Direct dezelfde avond een goed informatief gesprek gehad met Hans. Enige dagen daarna werd een en ander ingemeten en de deal was snel gesloten. Tijdens de bouw van je dakkapel kun je langsgaan bij HC Bouwen waar je op prettige wijze wordt ontvangen. De man die de dakkapel daar maakt (en wiens naam we helaas even kwijt zijn) vertelde alles wat we verder wilden weten. Na een periode van wachten op de vergunning (daar kan zelfs HC Bouwen geen versnelling in brengen) gisteren dus geplaatst. Een prettig professioneel en goed op elkaar ingespeeld team dat van aanpakken weet, zorgden dat de klus niet in twee dagen (zoals verwacht) maar in één dag klaar was. Inclusief afwerking met gips en hulp bij spotjes! Nogmaals dank, mannen. Topwerk! Het moge duidelijk zijn dat wij HC Bouwen van harte kunnen aanbevelen.
Wes en Kim uit Pijnacker schreef op 24 maart 2018 om 17:43:
Na een goede bestudering van de markt terecht gekomen bij HC bouwen. Wij hadden nogal wat noten op onze zang, maar eigenlijk was niets te gek bij HC bouwen en dat nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Zowel in de voorfase, tijdens het plaatsen als in de nafase is het contact goed geweest. Hans stond je dan ook bij vragen of opmerkingen snel te woord. Service is dan ook zeer goed te noemen en naar onze mening een van de sterke punten van het bedrijf. Het eindresultaat is erg prachtig, dus erg bedankt daarvoor. Wij kunnen met zekerheid stellen dat de bij ons geplaatste dakkapellen (2 buren hebben dezelfde) de mooiste in ons project zijn. Nu nog even de foto’s op je website plaatsen Hansie 😉
Barend uit Den Haag schreef op 23 maart 2018 om 21:23:
Diverse offertes opgevraagd. Velen wilden geen halve dakkapel aan de bestaande van de buren maken. Hans wel en zijn offerte was concurrerend. Opvallend was ook de vriendelijke intake. Hans luistert goed naar je wensen en denkt goed mee. Plaatsing verliep vlot en voorspoedig. Vakmensen en ook prima meetwerk. Niet zo ongeveer maar precies. Klein opleverpuntje werd binnen een week opgelost. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Jan Willem Rozema uit Rotterdam schreef op 3 februari 2018 om 19:06:
Op 4 januari jl. heeft HC Bouwen bij ons een dakkapel geplaatst. Wij hadden voor dit bedrijf gekozen, vanwege een aantrekkelijke prijs, maar vooral vanwege het goede gevoel dat we overhielden aan de verschillende contactmomenten. Voor ons was dit een goede keuze, want we zijn erg tevreden over de plaatsing van de dakkapel en over de uitvoering van enkele werkzaamheden eromheen. De mannen waren vriendelijk, ze werkten netjes en ze verstonden hun vak uitstekend. Wat ons betreft dus absoluut een positieve ervaring.
Martijn & Desiree uit Den Haag schreef op 25 september 2017 om 11:22:
Uit 3 offertes voor een dakkapel op een lessenaarsdak hebben wij uiteindelijk voor HC Bouwen gekozen. Bij het eerste gesprek met Hans merkten wij op dat Hans kennis van zaken had en meedacht in oplossingen. Er werd er naar onze wensen geluisterd. En zodoende werd er niet alleen een offerte opgesteld voor het plaatsen van een dakkapel, maar ook voor de afwerking aan de binnenzijde, het maken van 2 kamers en een vliering. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De medewerkers van HC Bouwen zijn nette mensen met verstand van zaken. Prima werk geleverd en ik zal HC Bouwen zeker aanbevelen! De opmerking over de buren klopt...sterker nog wij hebben de buren al over de vloer gehad om naar het geleverde resultaat te kijken.
Nicolette en Frank uit Berkel en Rodenrijs schreef op 6 september 2017 om 12:31:
Uit verschillende aanbieders voor het plaatsen van een dakkapel kwam HC Bouwen direct als erg vriendelijk en betrouwbaar naar voren, bovendien zijn ze bij ons in de buurt gevestigd. Tijdens het kennismakingsgesprek met Hans hadden we meteen een goed gevoel; hij legde de nadruk op kwaliteit, goede afwerking en duurzaamheid, waarbij hij bij wijze van grap zei: 'Na plaatsing moet je zó tevreden zijn, dat ik je nooit meer hoef te zien, behalve bij de buren'. Duidelijke afspraken, snel antwoord per mail of sms of tussentijdse vragen. Bij aflevering was direct te zien dat Hans geen woord teveel had gezegd: prachtig gemaakte dakkapel die door drie vriendelijke medewerkers vakkundig is geplaatst, waarbij ze ook een bestaand Veluxraam in een handomdraai hebben verlegd. Echt vakwerk, bijzonder aan te bevelen. Het is nu wachten op de buren!
Faisa Sayem-Ramdani uit LEIDEN schreef op 21 augustus 2017 om 18:46:
Een flinke klus. Een nokverhoging en dakkapel geplaatst door de heren. Echt vakmanschap voor een goede prijs. Zelfs voordat de werkzaamheden begonnen werd er meegedacht door Hans hoe het beste alles aan te pakken zoals het plaatsen van de trap of bij advies bij mijn aanvraag van de vergunning bij de gemeente. Ik raad iedereen HCBouwen aan!
Fred Slagter uit Woerden schreef op 15 mei 2017 om 13:07:
Een fantastische geplaatst dakkapel, een echte aanwinst als uitbreiding van onze zolder met een prima prijs en kwaliteit prestatie. Bij Hans is afspraak ook echt afspraak en deze komt hij ook echt na. Servicegerichtheid is zijn motto en dat zijn geen loze beloftes. Het ziet er fantastisch uit en wij zijn er enorm blij mee en kan het iedereen aanbevelen.
Verheij uit Bleiswijk schreef op 11 mei 2017 om 14:40:
Een echte aanrader! Vakmensen die weten wat ze doen! Hans geeft eerlijk advies, denkt mee en zorgt ervoor dat de dakkapel zeer snel (binnen 4 weken) geplaatst is! Hans is altijd bereikbaar voor vragen en advies! Ook als het niet over de dakkapel gaat! Zeer goede prijs en een mooie kwalitatieve dakkapel! Wij zijn erg tevreden en zullen HC bouwen bij iedereen aanraden!
Esther uit Zoetermeer schreef op 18 april 2017 om 20:29:
Een echte aanrader. Hans denkt met je mee en maakt een goed aanbod. Dakkapel is van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit. Plaatsing ging in goed overleg en werd gedaan door 2 vakkundige en aardige medewerkers. Hans is altijd bereikbaar voor vragen. Kortom heel erg tevreden!
Ron Gordon uit Den Haag schreef op 13 april 2017 om 14:50:
Na goed meedenken van Hans een mooi en prijsvriendelijk aanbod gekregen en waar niets aan de kwaliteit wordt ingeboet een pracht van een dakkapel geplaatst. Zo mooi dat er meerdere mensen uit onze buurt ook door Hans benaderd wilde worden om over een nieuw dakkapel te praten . Daar gaat het toch om ,prijs kwaliteit en een mooi product super bedankt namens ons....
vd Meulen uit Maassluis schreef op 3 maart 2017 om 12:54:
Eerlijk advies en goede ideeën van Hans. Mooie dakkapel, vakkundig geplaatst (dag 1)en keurig afgewerkt (dag 2). Bedankt!
arbman uit spijkenisse schreef op 19 januari 2017 om 17:14:
Hc Bouwen bedankt voor het snelle leveren van ons prachtige dakkapel over de hele breedte van het huis 1 dag plaatsen dag twee binnenwerk afgetimmerd super netjes afgewerkt door de mannen Zeer tevreden
Jerry uit Vierpolders schreef op 14 januari 2017 om 17:24:
Vakwerk van de bovenste plank en de communicatie is uitmuntend. Hans denkt op alle fronten mee, geeft goed advies en heel duidelijk. Volgende dakkapel weer bij HCbouwen