glazen-pui

COMFORTABEL WONEN BEGINT VANDAAG

Dakkapellen, kozijnen, chalets, serres en overkappingen

Katwijkerlaan 65E | 2641 PD  Pijnacker

Telefoon: 015 - 3617728 | E-mail: info@hcbouwen.nl

Dakkapellen

De zolder van uw huis maximaal benutten willen we allemaal, maar vaak zijn de mogelijkheden beperkt en de stahoogte niet ideaal. Een dakkapel van HC Bouwen creëert die gewilde ruimte, zelfs voor extra kamers. Buiten dat u meer ruimte heeft zorgt het plaatsen van een dakkapel ook nog eens voor een financiële meerwaarde van uw woning. Want uw woning is aantrekkelijker met een extra slaapkamer dan met een opbergzolder. Bovendien verhoogt u de m3 inhoud van uw woning.

Een dakkapel van HC Bouwen betekent:

  • Eigen productie en montage
  • Prefab gebouwd (traditioneel bouw mogelijk)
  • In 1 dag geplaatst!
  • Onderhoudsarm
  • A-merken materialen, keuze uit hout of kunststof
  • Hoge kwaliteit kunststof kozijnen
  • Perfect geïsoleerd, met RC-waarde van 3,5 m2K/W (hoger is mogelijk)
  • Altijd op maat gemaakt
  • Liever niet zelf aftimmeren? Hiervoor zijn diverse opties mogelijk
  • 10 jaar garantie

Wanneer u besluit uw woning te verfraaien met een dakkapel, wilt u natuurlijk materialen gebruiken die niet alleen mooi maar zeker ook onderhoudsarm en duurzaam zijn. U ervoor kiezen de zijwangen te laten bekleden met plaatmateriaal van Rockpanel of Trespa. Wanneer u een luxere uitstraling van de dakkapel wenst kunnen wij Keralit gevelbekleding gebruiken, Keralit is voorzien van een lichte houtnerf waardoor de dakkapel een luxere uitstraling krijgt. Ook de dakrandpanelen worden voorzien van een kunststof boeideel. Het dak wordt bedekt met EPDM dakbedekking, de aansluiting van de dakkapel op het dak wordt voorzien van Ubiflex (een loodvervanger). Alle dak elementen hebben een uitstekende afwatering.

Nieuw of renovatie
Bij de aankoop van een nieuwe dakkapel kan HC Bouwen u (indien nodig ) het gehele proces uit handen nemen. Het maken van een passende bouwtekening en constructieberekening bij het tekenbureau waar wij mee samen werken en de bouwaanvraag bij de gemeente voor u indienen.

Bestaande dakkapellen renoveren behoort ook tot de mogelijkheden bij HC Bouwen. Een adviseur zal d.m.v. een vrijblijvend bezoek aan huis de opties met u doornemen.

Uit eigen fabriek
Een dakkapel van HC Bouwen wordt prefab of bij u ter plekke gemaakt, afhankelijk van de situatie. Individueel maatwerk door vakmensen geleverd.

U heeft een ruime keuze uit soorten en maten dakkapellen. De mogelijkheid om de kleuren, kozijnprofiel naar uw eigen wens te veranderen, een elektrische rolluik of screen te laten plaatsen, welke in verschillende kleuren en uitvoeringen te leveren zijn behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Een dakkapel is een bepalende factor voor de uitstraling van uw woning. Wat voor dakkapel u ook kiest, u krijgt altijd een dakkapel van A-kwaliteit. Een goed geplaatste dakkapel met de juiste isolatie verhoogd de waarde van uw woning .

 

 

Dakkapel financiering

Vraag naar de mogelijkheden